The Cambridge School

Prishtina

Rreth The Cambridge School

“The Cambridge School” është shkolla e parë e gjuhëve të huaja në Kosovë, e themeluar 28 vite me parë në Prishtinë, ndërsa që nga ajo kohë e deri tani është shëndrruar në shkollën më të madhe të gjuhëve të huaja në Kosovë dhe rajon. 

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga The Cambridge School

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
045 266 555 045 266**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina