Thermostar

Prishtina

Rreth Thermostar

Thermostar është një ndihmës shtëpiake optimale dhe e dobishme me performancën dhe teknologjinë e një pajisjeje industriale. Ju ofron lehtësim të jashtëzakonshëm gjatë pastrimit dhe, falë aksesorëve të gjerë, mundëson një gamë të gjerë përdorimesh të mundshme .

Do të vini re shpejt se do të mund të pastroni shumë gjëra në shtëpi më shpejt dhe më lehtë. Qofshin njolla të forta në qilima, mbetje gëlqereje në pllaka apo njolla yndyre në divan. Mund t’i hiqni lehtësisht me pastruesin me avull të thatë Thermostar . Mund të përdoret kudo në shtëpi dhe sjell pastërti rrezatuese, të thellë deri në pore në katër muret tuaja. Por pajisja nuk është ideale vetëm për shtëpinë, por edhe për makina dhe biçikleta, tarraca, shkallë, mobilje kopshti dhe shumë aplikacione të tjera.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Thermostar

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 945 555 049 945**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina