Theta Trainings

Prishtina

Rreth Theta Trainings

Theta Creative është prodhim krijues që synon të përmirësojë videot dhe reklamat edukative të bazuara në kërkime dhe studime. Videot tona dhe përpjekjet e tjera krijuese janë të fokusuara në përmirësimin e marrëdhënieve me klientët e biznesit.

Ne krijojmë programe, histori, ngjarje dhe veprime dhe i bëjmë ato të ndodhin shpejt.

Theta Creative është një përzierje e edukatorëve, PR dhe profesionistëve të videove që me të vërtetë ju japin një mundësi për të varur kapelën tuaj dhe për të parë magjinë që ndodh para jush. Veprimet tona bazohen në pasionin tonë dhe pasionit tonë nuk i mbaron kurrë avulli.

Pra, bashkohuni me trenin magjik chuchu dhe le ta realizojmë atë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Theta Trainings

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
049 318 813 049 318**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina