Transport & Logistics Solutions

Rreth Transport & Logistics Solutions

Kompania TLS ka filluar të operojë në Tregun e Kosovës për shërbime transport dhe logjistikë me një eksperiencë shumë vjecare në Shqipëri në fushën e transportit ndërkombëtar me det, tokë, ajër dhe transportit të kombinuar.

Gjithashtu në paketën e shërbimeve tona ofrojmë zgjidhje logjistike dhe shërbim doganor profesional.

Fokusi ynë është partneriteti afatgjatë, besueshmëri e lartë dhe ruajtje të konfidencialitetit me klientët tanë.

Përkushtimi i stafit të TLS bazohet në kërkesën për angazhim personal, konkurencë e ndershme, inovacion dhe secili nga punonjësit e kompanisë tonë ndan këto vlera dhe është i gatshëm t’ju ndihmojë në cdo cast.

Shërbimet tona profesionale të transportit janë të shpejta, të sigurta dhe me leverdi në kosto, që sigurisht do t’ju lënë të kënaqur.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Transport & Logistics Solutions

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
048 115 550 048 115**** Shfaq