Travel Team

Prishtina

Rreth Travel Team

Travel Team është agjenci turistike e themeluar në Prishtinë nga profesionist të industrisë së turizmit dhe udhëtimeve.

Me përvojë mbi 20 vjeçare, ekipi ynë është i specializuar dhe certifikuar nga instancat më të larta të turizmit dhe aviacionit, si IATA dhe AMADEUS.

Ne synojmë të ofrojmë produkt dhe shërbim profesional e cilësor për klientët tanë.

Me njohje nga afër të destinacioneve më të njohura në tregun tonë, ekipi ynë do të shërbej, këshilloj dhe ofroj informacione të sakta dhe ofertë ideale në përputhje me kërkesat e klientëve

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Travel Team

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
049 124 000 049 124**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina