Tregtia Shpk

Prishtina

Rreth Tregtia Shpk

Pronari i kompanisë Bedri Prishtina kishte përvojë dhe ide për punë menagjimi në ndërtimtari, menjëherë në fund të vitit 1999 filloi në sigurimin e ekspertëve dhe punëtorëve që kishin përvojë në ndërtimtari, bleu Fabrikën e Betonit, hapi fabrikën e dyerëve dhe të dritareve plastike, siguroi mjetet për punë, mekanizmin dhe aparaturën për ndërtim, mjetet e transportit dhe të gjitha gjërat e nevojshme për punë të sukseshme.
Me kalimin e kohës mekanizmi për punë rritej, siguroheshin ato më modernet, kuptohet me këtë edhe numri i të punësuarëve gradualisht rritej. Kështu Bedriu formoi Ndërmarrjen Tregëtare Ndërimore, që nga viti 1999, kompani me një traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit, të cilën mund ta quajmë edhe lider në Kosovë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Tregtia Shpk

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Themelimi
1999
Telefoni
044 158 794 044 158**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina