TriadArch

Gjakovë

Rreth TriadArch

Triad Arch është një studio arkitekture, e pajisur mirë për të trajtuar sfidat e sotme të planifikimit dhe dizajnimit te projekteve te ndryshme residenciale dhe industriale. Detyra jonë si një firmë pioniere e arkitekturës eshte të japim zgjidhje inxhinierike të vërteta, të bazuara në vlera, për të përmbushur çdo sfidë të projektimit, përmes planifikimit të detajuar dhe përvojës së testuar. Stafi yne përmbehet nga Arkitekte dhe Inxhinier të akredituar dhe me shume vite përvojë kolektive në hartimin, menaxhimin dhe mbikqyrjen e projekteve.

Sherbimet: Projektim dhe mbikqyrje për objekte familjare dhe Afaristo-Banesore, se bashku me plane te detajuara te konstruksionit, elektrikes, ngrohjes dhe ujit.

Ekipi ynë siguron që çdo ndërtim të përfundojë në kohë, brenda buxhetit dhe në standardet më të larta. Ne jemi të apasionuar për atë që bëjmë dhe nuk pranojmë asgjë përveç më të mirës kur bëhet fjalë për shërbimet tona të dizajnit arkitektonik.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga TriadArch

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Telefoni
044 826 914 044 826**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë