Triomed

Ferizaj

Rreth Triomed

Ne ofrojmë larmi të produkteve ne fushën ortopedike, farmaceutike dhe pajisjeve medicinale.

Triomed ofron produkte me kualitet të lartë në treg (invertarë medicinal, material shpenzues, pajisje ortopedike dhe aparatura mjekësore), në bashkëpunim me furnizuesit ndërkombëtarë.

Ne ofrojmë dhe zgjerojmë shërbime të personalizuara dhe inovative të kujdesit shëndetësor për klientët e saj.

Vizioni ynë

 • Shërbim i mirë
 • Për Komunitetin
 • Zhvillimi afatgjatë
 • Shpëtoni planetin tonë
 • Ndihmoni njerëzit

Premtimi ynë

 • Marrëdhënie e qëndrueshme
 • Rinovoni zotimin
 • Ofroni zgjidhjen më të mirë
 • Marrëdhënie fitimprurëse
 • Përshtatuni me nevojat e njerëzve

Misioni ynë

 • Ndrysho Zakonet
 • Cilesia me e mire
 • Stabilitet dhe kompetencë
 • Jetë më e sigurt dhe më e mirë

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Triomed

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
044 453 847 044 453**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj