TRIP TAXI

Prishtina

Rreth TRIP TAXI

Mirësevini në kompaninë tonë të taksive! Ne ofrojmë shërbime transporti të besueshme dhe efikase për klientët tanë të çmuar. Drejtuesit tanë janë me përvojë, miqësorë dhe të ditur për zonën lokale. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri automjetesh që i përshtaten nevojave tuaja, pavarësisht nëse udhëtoni vetëm ose me grup.

Qëllimi ynë është të ofrojmë transport të sigurt, të rehatshëm dhe të përballueshëm për të gjithë klientët tanë. Ne krenohemi me përpikmërinë dhe profesionalizmin tonë dhe gjithmonë përpiqemi të tejkalojmë pritjet tuaja.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga TRIP TAXI

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
044 101 050 044 101**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina