TROKIT AGENCY CREATIVE

Prishtina

Rreth TROKIT AGENCY CREATIVE

TROKIT është një agjenci krijuese strategjike dixhitale me shërbim të plotë e specializuar në dhënien e një mesazhi koheziv dhe një marke të paharrueshme për klientët e saj. Agjencia përdor shërbime kreative dhe dixhitale për të avancuar qëllimet e biznesit të klientëve të saj.

Nëpërmjet një rrugëtimi që filloi me dy miq, të cilët e shndërruan pasionin e tyre të përbashkët për të ardhmen e shërbimeve dixhitale dhe krijuese në një sipërmarrje kreative biznesi, TROKIT është vendosur ndër vite si një nga agjencitë krijuese lider në tregun europian. Ekspertiza e TROKIT në markën, shërbimet dixhitale dhe të tjera kreative përfshin një periudhë prej më shumë se dy dekadash. Si rezultat i përpjekjeve të kombinuara dhe punës së palodhur të bashkëthemeluesve të tij fillestarë, TROKIT është zgjeruar në mënyrë të konsiderueshme dhe sot përbëhet nga tre pronarë dhe një ekip krijues i vendosur në mënyrë strategjike në zemrën evropiane të Zvicrës dhe Evropës Juglindore. Suksesi i TROKIT është i rrënjosur në këndvështrimin gjithëpërfshirës që kemi ndaj projekteve që na besohen, dhe shkallën e angazhimit personal të përfshirë.

Pavarësisht nëse ne ndërtojmë markat nga poshtë lart, ose në mënyrë alternative, rinovojmë markën ekzistuese ose kujdesemi për transformimin e ri dixhital, i gjithë ekipi krijues dhe dixhital i TROKIT mblidhet në një proces bashkëpunues, duke ofruar si të tillë një perspektivë shumëdimensionale për projektet. në dorë. Krahas një analize dhe kuptimi të thellë të pozicionimit strategjik të markës, si dhe audiencës dhe arritjes së saj të synuar në botën dixhitale, ky proces varet nga përfshirja e thellë personale e ekipit dhe marrëdhënia miqësore e TROKIT me klientët e saj.

Shërbimet
Që nga themelimi ynë deri këtu ku jemi sot, shërbimet tona janë zgjeruar ndjeshëm gjatë kohës. Megjithatë, bazat që themeluan Trokit kanë mbetur të njëjta: Kreativ dhe Dixhital.

Kreativ

 • Vështrime dhe analitikë
 • Pozicionimi i strategjisë së markës
 • Identiteti vizual i markës
 • Emërtimi dhe identiteti verbal
 • Arkitektura e markës
 • Fushatë reklamuese
 • Paketimi
 • Dizajni i lëvizjes
 • Fotografia
 • Të tjera

Dixhital

 • Strategjia dixhitale
 • UX/UI
 • Zhvillimi i softuerit
 • E-commerce
 • Zhvillimi i uebit
 • Aplikacione celulare
 • Mediat sociale
 • SEO
 • Domain dhe hosting
 • Të tjera

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga TROKIT AGENCY CREATIVE

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Reklamim & Marketing
Telefoni
038 552 331 038 552**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina