Ujë i Alpeve

Prishtina

Rreth Ujë i Alpeve

Ujë i Alpeve buron në malet e Gollakut në fshatin Koliq në një lartësi mbidetare mbi 1200m. Buron nga një burim i lashtë me ujë natyral mineral i njohur nga gjithë treva si ujë me cilësi të lartë. Duke u bazuar në parametrat kimiko-fizike. Ujë i Alpeve është i vetmi ujë i pasur me oksigjen si dhe minerale natyrore, çka e bënë Ujin e Alpeve të jetë i vetmi ujë BIO në Kosovë . Dhe të jetë i preferuar për të gjitha grupmoshat. Teknologjia jonë moderne mundëson që Uji i Alpeve t’i ruaj të gjitha vetitë natyrale nga burimi deri tek sofra e juaj: i ftohët, i freskët dhe i kthjellët!

Ujë i Alpeve për shëndetin tuaj!

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ujë i Alpeve

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
038 43 40 43 038 43 4**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina