Uji Dea

Gjilan

Rreth Uji Dea

Themelimi i ADEA Group është e lidhur ngusht me zhvillimin e gjithëmbarshëm të shoqërisë kosovare në mënyrë që të forcojë dhe zhvillojë ekonominë private të vendit. ADEA Group u themelua në vitin 1990 nga vëllezërit Shala. Duke bërë histori të begatëshme në prodhimin e produkteve me cilësi të lartë. ADEA Group është zotuar për një rritje të vazhdueshme në aspektin e programit prodhues si dhe shërbimeve që hyjnë në domene te llojllojshme t’aktiviteteve, por gjithmonë duke ruajtur një pozicion të fortë cilësor.

DEA ka filluar prodhimin në vitin 2004. Në dy vitet e para, kompania me sukses ka hyrë në treg dhe ka rritje rapide (të shpejtë). Kjo ishte nga shkaku i cilësisë së lartë të ujit, cilësisë së prodhimit si dhe nga promovimi adekuat i produkteve. Gjatë kësaj periudhe ne zgjëruam asortimanin e produkteve me një dëshirë për ekspansion të vazhdueshëm duke u bazuar në kërkesat e tregut dhe klienteve.

Sa i perket standarave për ujin e ambalazhuar, DEA i plotëson të gjitha standardet botërore për ujë të ambalazhuar. Në vitin 2006 DEA është qertifikuar me ISO 22000 dhe HACCP të cilat garantojnë siguri në prodhim dhe ngritje të kulaitet në vazhdimësi. Cilësia e Ujit Natyral Mineral DEA është vërtetuar edhe nga KFOR-I, ku DEA është furnizuesi kryesor i KFOR-it, gjithëashtu bazat e Ushtrisë Amerikane – US ARMY në Europë dhe Afrikë, Ambasadat Ndërkombëtare, si dhe shumë institucione vendore e ndërkombëtare.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Uji Dea

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
2004
Telefoni
0280 327 345 0280 327**** Shfaq
Vendndodhja
Gjilan