Ukaj Home

Graçanicë

Rreth Ukaj Home

Ukaj Home është kompani për dizajnimin dhe prodhimin e mobileve nga druri. Me një përvojë shekullore.

Shijoni artin e gatimit në kuzhinat më cilësore në rajon, kujdesi i veçantë në prodhimin e kuzhinave të Ukaj Home shihet në çdo detaj..

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ukaj Home

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Madhësia e Kompanisë
10 punonjës
Themelimi
2021
Telefoni
044732096 04473**** Shfaq
Vendndodhja
Graçanicë