Unikera

Prizren

Rreth Unikera

Unikera – Që nga themelimi i kompanisë sonë në vitin 2002, ne kemi ofruar zgjidhje cilësore dhe kreative për nevojat e tregut sanitar dhe qeramikë. Për gati dy dekada ne vazhdojmë të jemi një lider tregu i besueshëm në ofrimin e më të mirës. Ne jemi vazhdimisht në avantazhin e produkteve dhe zgjidhjeve inovative për të plotësuar preferencat e klientëve tanë dhe për t’u mundësuar atyre të realizojnë projekte unike.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Unikera

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
044 182 747 044 182**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren