Unikos Shpk

Pejë

Rreth Unikos Shpk

Kompania UNIKOS SH.P.K në Pejë e cila merret me shitjen dhe distribuimin e produkteve elektrike dhe ndriçimit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Unikos Shpk

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
044 139 268 044 139**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë