Union Shpk

Vushtrri

Rreth Union Shpk

E themeluar në vitin 1989 me 100% kapital privat si distributor i Mallrave të Konsumatorit të Shpejta në Lëvizje (FMCG), Kompania Union ka evoluar nga një distributor lokal në kombëtar dhe më gjerë.

Shitje dhe distribuim

Kompania hulumton me diligjencë tregun e Kosovës vazhdimisht për të identifikuar kështu nevojat dhe dëshirat e konsumatorëve. Pastaj lidh ata në mënyrë proaktive me Brendet më të përshtatshme, të cilat do të ishin në gjendje të siguronin linjat e duhura të produkteve.

Misioni

Të ofrojmë Brende superiore dhe kualitative përmes shërbimeve tona korrekte dhe të sakta duke plotësuar kërkesën e tregut.

Vizioni

Synojmë të bëhemi lider në Shitje dhe Distribuim, duke ofruar kënaqësi të jashtëzakonshme për të gjithë ata që janë të lidhur me biznesin tonë.

Vlerat

Të bërit biznes me integritet.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Union Shpk

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Madhësia e Kompanisë
100 punonjës
Themelimi
1989
Telefoni
038 548 164 038 548**** Shfaq
Vendndodhja
Vushtrri