Union Trading

Prishtina

Rreth Union Trading

Në Union Trading ne përkushtohemi për ta bërë përvojën tuaj të karburantit të shpejtë, pa probleme dhe të këndshme. Stacioni ynë modern i benzinës ofron një përzgjedhje të gjerë të karburanteve cilësore për t’iu përshtatur nevojave të automjetit tuaj, duke siguruar performancë dhe kilometrazh optimal. Por ne jemi më shumë se thjesht një destinacion karburanti – futuni në dyqanin tonë të pajisur mirë për të gjetur një shumëllojshmëri ushqimesh, pijesh dhe gjëra të domosdoshme për udhëtimin tuaj. Stafi ynë miqësor dhe i vëmendshëm është gjithmonë i gatshëm për të ndihmuar, dhe objektet tona të pastra dhe të mirëmbajtura ofrojnë një pushim të rehatshëm në rrugë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Union Trading

Arkatar/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 31 October, 2023
Kamarier/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 31 October, 2023
Shankist/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 31 October, 2023
Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
049 888 285 049 888**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina