Universe Pharma

Mitrovicë

Rreth Universe Pharma

Ne jemi shitës profesionistë farmaceutikë me shumicë dhe jemi këtu për nevojat e klientëve tanë
Udhëtimi ynë filloi me dashurinë dhe pasionin tonë për industrinë farmaceutike, me synimin tonë për të qenë më të mirët në atë që bëjmë. E gjitha filloi me farmacinë tonë, ku mësuam të jemi pranë pacientëve tanë dhe t’u shërbejmë atyre në mënyrën më të mirë të mundshme.

Tani, si një nga shitësit kryesorë farmaceutikë me shumicë, ne ofrojmë një linjë të plotë të produkteve të markës, suplementeve ushqimore dhe furnizimeve të barnave pa recetë.
Vlerat tona thelbësore janë të përfshira në gjithçka që bëjmë, duke përfshirë dëgjimin dhe përgjigjen e menjëhershme ndaj nevojave tuaja, dhe kalimin e mëtejshëm të çmimeve, shërbimin individual, të personalizuar dhe shpërndarjen e besueshme.
Angazhimi dhe përkushtimi ynë për të kuptuar nevojat tuaja na ka ndihmuar të ndërtojmë marrëdhënie të qëndrueshme me farmacitë dhe spitalet private.

Universe Pharma vlerëson marrëdhëniet e shkëlqyera, të cilat na mundësojnë të kemi çmime konkurruese në industri dhe të ndihmojnë në uljen e kostove. Ne përpiqemi të kuptojmë nevojat e klientëve tanë dhe të ndihmojmë në zgjidhjen e çdo problemi që mund të lindë. Ne u kushtojmë vlerë të lartë klientëve dhe marrëdhënieve tona dhe jemi shumë transparentë me strukturën tonë të çmimeve. Kjo na ka lejuar të ofrojmë përsosmëri dhe të bëhemi një pasuri për bizneset që u shërbejmë dhe pacientët e tyre.

Sistemi ynë profesional i shpërndarjes na mundëson të ofrojmë shërbimin tonë për klientët tanë në mënyrën më efikase. Ne lulëzojmë në përpikmëri dhe shërbim të mirë duke i trajtuar të gjithë si pjesë e familjes sonë të madhe.

Ne besojmë se jemi partneri më i mirë edhe për furnitorët tanë dhe për këdo që dëshiron që produktet e tyre të jenë më afër pacientëve të tyre.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Universe Pharma

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Bioteknologji & Farmaceutikë
Telefoni
049 807 708 049 807**** Shfaq
Vendndodhja
Mitrovicë