Unpain Clinic

Ferizaj

Rreth Unpain Clinic

QËLLIMI YNË

DHIMBJA PËRFUNDON KËTU!

Vendndodhja e dhimbjes suaj nuk mund të jetë domosdoshmërisht burimi i dhimbjes suaj. Në klinikën Unpain, ne fillimisht kërkojmë për shenja të çekuilibrit me zinxhirin kinetik që mund të kontribuojë në dëmtimin tuaj. Ne do ta trajtojmë dëmtimin dhe do të bëjmë çmos për të parandaluar përsëritjen e tij.

MISIONI YNË

Unpain Clinicks ka misionin për të siguruar trajtimin më të mirë të mundshëm për pacientët tanë, duke përdorur metodat më të fundit dhe teknologjinë në fushën e fizioterapisë, për të ndihmuar në shërimin dhe rikthimin e pacientëve në aktivitetin e tyre të përditshëm.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Unpain Clinic

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
049 122 966 049 122**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj