Urban Burger

Ferizaj

Rreth Urban Burger

“Urban Burger 1 dhe 2” – Është i hapur për t’i shërbyer klientëve me ushqime të freskëta.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Urban Burger

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
044 507 583 044 507**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj