URBAN TAXI

Prishtina

Rreth URBAN TAXI

“Shërbime taksie të shpejta dhe të përshtatshme për çdo nevojë”

Kompania jonë e taksive ofron shërbime transporti të shpejta dhe të përshtatshme për të gjitha nevojat tuaja. Pavarësisht nëse ju duhet të kapni një fluturim, të merrni pjesë në një takim ose thjesht të lëvizni nëpër qytet, shoferët tanë me përvojë do t’ju çojnë në destinacionin tuaj të sigurt dhe në kohë. Ne ofrojmë çmime konkurruese dhe shërbim të besueshëm, me disponueshmëri 24/7 për të përmbushur nevojat tuaja sa herë që keni nevojë për ne. Rezervoni udhëtimin tuaj sot dhe përjetoni komoditetin e shërbimeve tona taksi për veten tuaj.

Shërbimi më i mirë i taksive në Prishtinë. Operimi me automjete 2019 – Hyundai Tucson dhe Skoda Karoq 2019.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga URBAN TAXI

Nuk ka punë të disponueshme.

Telefoni
044 151 515 044 151**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina