V3-ing

Çagllavicë

Rreth V3-ing

Bëjmë montimin,furnizimin,dhe ekzekutimin me material elektrik.
PARTNERSHIPS: ELKOEMS, HES KABLO, EREN TRANSFORMERS, ELSAM,PRATEK

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga V3-ing

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Energji & Shërbimet Komunale
Telefoni
044256881 04425**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë