Vas Tour

Prishtina

Rreth Vas Tour

Gjithmone kerkojme te kemi pushime te paharrueshme dhe ato te jene brenda buxhetit qe ne kerkojme ! Vas Tour vendos ne dispozicionin tuaj te gjithe njohurite per sherbimin si dhe te gjithe agjentet profesionist te cilat kane marre eksperiencat live nga vendet dhe destinacionet qe Vas Tour ka ne dispozicion dhe ofron . Ne kete seksion ju mundet te gjeni OFERTEN e DITES e cila me nje klikim ju dergon ne cmimin me te mire te ofruar nga VAS TOUR

Ne kete faqe ju do keni mundesi te kerkoni per pushimet tuaja si per sezonin e veres ashtu dhe per programet kulturore qe ne ofrojme gjate te gjithe vitit ! Mos harroni te lexoni diferencen e produkteve tona ne krahasim me tregun , ato jane te afishuara me detaje nga departamenti yne i kontrates dhe produktit !

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Vas Tour

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
049 747 747 049 747**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina