Vëllëzërit Hoti

Klinë

Rreth Vëllëzërit Hoti

Fabrika për përpunimin e llamarinës se valzuar dhe ulluqeve te plastifikuar me gjitha elementet.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Vëllëzërit Hoti

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
044 109 020 044 109**** Shfaq
Vendndodhja
Klinë