Viola

Gjakovë

Rreth Viola

Rreth Nesh

Shpati-AM është themeluar në vitin 2004 në Republiken e Kosoves dhe që nga fillimi I saj u be shtylle e rëndësishme në territorin e Kosoves .
Gjatë këtyre viteve ne kemi specializuar prodhimin e tubave fleksibil dhe vendosjen e marrëdhënjeve tregtare me bizneset në Kosove dhe exportin ne tregjet e Europes .
Ne mbështetemi në një ekip të përhershëm të personelit të kualifikuar dhe mund ta rrisim fuqinë punëtore me profesionistë plotësisht të besuar që të ndjekim nevojat e secilit klient .
Ne përpiqemi të maksimizojmë konceptin e cilësisë në të gjitha projektet tona, gjithmonë në bashkëpunim me klientët tanë. Ne ndjekim një politikë të besueshmërisë maksimale, gjithmonë në përputhje me standardet e cilësisë .
Profili i gjerë i produkteve tona përmban një brend nga Kompanija , brendi VIOLA .

Misioni i kompanisë

Ne punojmë me përgjegjësi sociale, me një biznes që rritet. Çelësi i suksesit tonë është indetifikimi dhe përmbushja e çdo nevoje të konsumatorit me profesionalizëm maksimal. Ne kontribuojmë në kompaninë tonë gjithmone duke qënë një hap përpara

Vizioni Ynë

Ne synojmë të jemi partnerët më të besueshëm për klientët tanë dhe të sigurojmë mbulimin maksimal të tregut në këtë fushë
Ne synojmë të Jemi gjithmonë në një proçes drejt risive dhe inovacioneve të reja
Ne synojmë të jemi një staf sa më profesional dhe të motivuar
Ne synojmë të jemi referenca e kompanive “mëmë” në tregun europian .
Ne synojmë të ruajmë gjithmonë vlerat tona bazë që janë Integriteti, Ekselenca, Klienti prioriteti ynë

Blerjet Online

Në ditëtet e sotme blerjet online po zëvendësojn blerjet tradicionale, prandaj ne vendosëm që klientëve tanë të ju ofrojmë edhe këtë mundësi.

Prodhimi

Prodhimi në kompani është kthyer në fokusin tonë kryesor, cilësia e lartë dhe çmimet konkuruese kanë bërë që produktet Viola të bëhen li

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Viola

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Themelimi
2004
Telefoni
049 651 745 049 651**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë