Vitorja Decor

Prishtina

Rreth Vitorja Decor

Ju ofrojmë një gamë të gjerë të dizajneve dhe materialeve të ndryshme përçdo ambient, të cilat edhe mund ti personalizoni. Përvoja jonë shumëvjeçare në biznese të ndryshme na bënë neve të
ofrojmë shërbime profesionale në këtë degë:

ZBUKURIMET SHENJËZIMI I AMBIENTIT

Të gjitha materialet tona për zbukurime (dekore) janë ekologjike, bojrat qe i përdorim për printime janë ekologjike dhe prodhohen në mënyrë që të përdoret për ambiente të mbyllura.
Zbukurimi i ambienit mund të bëhet në disa forma të ndryshme: shtyp letër-ngjitëse, murale (tapeta), kanvas (piktura), tekstil dhe decal/stickers.
E veqantë e gjitha produkteve tona është që ju mund t’i porositni dizajnet sipas dëshirës suaj si dhe të madhësive të ndryshme varësisht nga ambienti.
Ne i prodhojme dhe i përshtasim sipas çdo hapësire apo kërkese.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Vitorja Decor

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Kreativitet & Dizajn
Telefoni
045 699 199 045 699**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina