VJOLLCA LLAPASHTICA

Prishtina

Rreth VJOLLCA LLAPASHTICA

Vjollca Llapashtica është një kreatore e mirënjohur e modës shqiptare.
Kreacionet e saja kanë depërtuar në shume vende të botës duke përfshirë Evropën dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga VJOLLCA LLAPASHTICA

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Dizajnim & Markë mode
Telefoni
045 679 679 045 679**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina