VNK Group

Prishtina

Rreth VNK Group

“VNK GROUP” është kompani me përvojë mbi 30-vjeçare, ne kujdesemi që klientët tonë të kenë një partner të besueshëm në fushën e instalimeve elektrike, instalimeve të ujit, instalimeve të ngrohjes.
VNK Group ësht krijuar në vitin 1990, duke ditur nevojat dhe problematikat që ka tregu e Kosovës në lidhje me infrastukturen, në projektimin dhe instalimin e rrjetave elektrike, si në objektet industriale ashtu edhe në ato civile. Duke pasur eksperiencën e duhur, kompania ka arritur të futet në treg me një logjikë të vetme: “Te punojë me cilësi dhe shpejtësi”! Kjo logjikë e ka bërë VNG Group, një nga konkurentët më primar dhe më të kërkuar, duke i siguruar klientit komoditetin që ai kërkon.

Vizioni ynë

Të zhvillohemi vazhdimisht duke qëndruar fuqishëm në aktivitetin tonë. Të jemi korrektë, të ndihmojmë me konsulencën tonë dhe me mirëbesim të realizojmë projektet më të mira për investitorët dhe partnerët tanë. Të jemi bashkëpunues, konstruktive me disiplinat e tjera dhe studiot partnere për të arritur zgjidhje për të mirën e të gjitha palëve.

Shërbimet tona janë:

Instalimi i rrymës – Partner të besueshëm në çdo detaj të instalimit elektik, siguri e pakompromis në zbulimin dhe riparimin e defekteve.

Instalimi i ujit – Si një sistem gjithëpërfshirës dhe i ndryshueshëm, VNK është zgjedhja e parë për instalimet moderne të ujit.

Instalimi i nxemjës – Sistemi i ngrohjës i dhuron një vlerë shtesë shtëpisë apo apartamentit tuaj.

Rregullimi i fushave sportive – Partner të besueshëm në çdo detaj të rregullimit të fushave sportive.

Renovime – VNK gjithmonë të gatshëm për renovime.

Konsultime – Gjithmonë të gatshëm për ju.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga VNK Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Themelimi
1990
Telefoni
045 242 425 045 242**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina