Wish By Tech

Prishtina

Rreth Wish By Tech

Wish by Tech është dyqan i specializuar për shitjen e pajisjeve teknologjike si dhe aksesorëve.

INFORMATË: Bazuar në rekomandimet e Departamentit për Mbrojtjen e Konsumatorit, nga Ministria e Tregëtisë dhe Industrisë në Republikën e Kosovës, për klient:
WISH BY TECH SH.P.K., me numër unik identifikues të biznesit: 811406421, e regjistruar në Prishtinë, me numër kontaktues: +383 48 900 950, për çdo produkt të shitur ofron garancion dhe kuponin fiskal.

Stafi wishbytech.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Wish By Tech

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Teknologji
Telefoni
048 900 950 048 900**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina