WondGroup

Prishtina

Rreth WondGroup

WondGroup është një kompani dinamike dhe inovative e specializuar në marrëveshjet e brokerimit. Me vite përvojë në industri, ekipi ynë i ndërmjetësve ekspertë shfrytëzon njohuritë dhe lidhjet e tyre për të bashkuar blerësit dhe shitësit për transaksione të suksesshme. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për negocimin e marrëveshjeve komplekse, lehtësimin e bashkimeve dhe blerjeve, ose gjetjen e mundësive të duhura investimi, ne ofrojmë një shërbim gjithëpërfshirës dhe të përshtatur për të përmbushur nevojat unike të klientëve tanë. Partner me ne për një përvojë të pandërprerë dhe të suksesshme të marrëveshjeve.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga WondGroup

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Madhësia e Kompanisë
10 punonjës
Themelimi
2021
Telefoni
046996633 04699**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina