YLLI PASHTRIKU

Gjakovë

Rreth YLLI PASHTRIKU

SH.P.K.YLLI PASHTRIKU është kompani me pervojë shumëvjeçare ne industrinë e lëngjeve dhe hotelerisë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga YLLI PASHTRIKU

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
049 507 555 049 507**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë