Your Future Europa

Prishtina

Rreth Your Future Europa

Për më shumë se 5 vjet, Your Future Europa ka siguruar që ambientet, klinikat dhe praktikat e infermierisë të kenë siguri planifikimi dhe që pacientët ose banorët tuaj të kujdesen.

Ofrojmë personel mjekësor nga Kosova, Maqedonia, Serbia si dhe Bosnja. Të gjithë infermierët tanë kanë diploma profesionale akademike, kompetencë gjuhësore B2 dhe kanë titull të njohur profesional në Gjermani, Austri dhe Zvicër.

Kujdestarët kryejnë kurse gjuhësore në shtëpinë e tyre. Ata arrijnë nivelin gjuhësor B2 të Kornizës Evropiane të Referencës. Në Gjermani, Austri dhe Zvicër organizohet njohja e titujve profesional. Me mirënjohje, infermierët punojnë si infermierë dhe infermierë të kujdesit shëndetësor ose si specialistë infermiere.

Stafi infermieror është i përgatitur për aktivitetet e tyre në departamentet e specialiteteve. Akademizimi i plotë siguron cilësinë e diagnostikimit, trajtimit dhe kujdesit nga personeli mjekësor. Stafi mjekësor kryhet në të gjithë Gjermaninë, veçanërisht në zonën Berlin, Freiburg, Këln, Hamburg, Hanover, Frankfurt, Dyseldorf dhe në Austri.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Your Future Europa

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
045 486 239 045 486**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina