Zhabari Print

Prishtina

Rreth Zhabari Print

Zhabari Print SHPK është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të printimit dhe shitjes me pakicë në lëmin e printimit dhe shtypit përkratësisht personalizimit të dhuratave. Momentalisht kompania “Zhabari Print Shpk” zhvillon aktivitetin e saj në 6 pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Mitrovicë, Ferizaj dhe Gjilan.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Zhabari Print

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Kreativitet & Dizajn
Telefoni
049 108 100 049 108**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina