Zone Club

Fushë Kosovë

Rreth Zone Club

Një platformë për të zbuluar muzikë elektronike, artistë dhe ngjarje.

RA u themelua nga një pasion për muzikën elektronike. Platforma jonë, e cila filloi në vitin 2001, i ndihmon njerëzit të zbulojnë muzikë, artistë dhe ngjarje. Me kalimin e viteve RA ka evoluar dhe rritur, por etika jonë ka mbetur e njëjtë. Si një kompani e pavarur me staf tërësisht nga dashamirët e muzikës së kërcimit, ne jemi të përkushtuar për të ndriçuar njerëzit dhe komunitetet pasionantë në mbarë botën që bëjnë muzikën elektronike të shëndoshë.

Ne besojmë se skenat lokale janë në thelb të muzikës elektronike. Janë në këto komunitete ku DJ-të marrin koncertet e tyre të para, ku promovuesit organizojnë festat e tyre të para. Është vendi ku njerëzit me mendje të njëjtë me një pasion të përbashkët për muzikën elektronike lidhen dhe bashkëpunojnë, duke krijuar ide, tinguj, histori dhe miqësi të reja.

Pikat e vallëzimit janë vende të pabesueshme. Ata i bashkojnë njerëzit për momente gëzimi dhe frymëzimi të përbashkët. Ato ofrojnë hapësira të sigurta për njerëzit që kanë nevojë për to. Ka fuqi të jashtëzakonshme në pozitivitetin dhe krijimtarinë e muzikës elektronike.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Zone Club

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Argëtim
Telefoni
046 600 444 046 600**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë