Kërkoni punë
6 Qershor, 2023

Nëse jeni dashamirës të natyrës dhe entuziast për punë të përbashkët ju ftojmë të na bashkoheni në familjen tonë të madhe.

Ne po kerkojmë: Kamarier/e (x8)

Kushtet

  • Pagë mbi mesataren
  • Shujta ditore

Kulla e Gjinajve është një vend atraktiv me një meny të pasur tradicionale, rëndësi e veqant i kushtohet furnizimit, ku bëjmë të pamunduren që të marrim më të mirën nga bujqit dhe blegtorët lokal.

Sepse në fokusin e punës sonë është “të mendojmë globalisht, të ushqehemi lokalisht”.

Përveq ushqimeve bio dhe të përgatitura nga maestrot e kuzhinës sonë, ne ndodhemi në një vend piktoresk mu në mes të natyrës, me hotelin dhe restaurantin të cilin në cdo aspekt i jemi adaptuar të bukurës natyrë.

Bëhuni të privilegjuarit e hoteleris dhe mikpritjes duke qenë pjesë e Kullës së Gjinajve, s’bashku me klientët tanë do të krijojmë momente dhe përvoja të paharrura.

Për t’ju bashkuar familjes sonë të madhe ju mund të aplikoni duke na dërguar CV-në (opsionale), email: kullaegjinajve@gmail.com, ose të na kontaktoni në tel. : 049 132 343

Adresa: Makresh i Epërm Artanë (ish – Novoberd).

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience), Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
Kulla e Gjinajve
Shikoni profilin
Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
049 132 343 049 132**** Shfaq
Vendndodhja
Novobërdë