Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 1 Punë

Brand Manager
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Zhvillim i biznesit
6 Shtator, 2023 nga Migros Group
I vlefshëm deri më: 5 October, 2023
Konkurse Kompanitë