Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 7 Punë

Merchandiser
Lipjan
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
19 Shtator, 2023 nga URBAN CENTER
I vlefshëm deri më: 19 October, 2023
Merchandiser
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
15 Shtator, 2023 nga Buçaj Corporation
I vlefshëm deri më: 1 October, 2023
Dizajner/e Grafik/e
Lipjan
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
15 Shtator, 2023 nga Buçaj Corporation
I vlefshëm deri më: 25 September, 2023
Postier
Lipjan
Kohë e plotë (Full Time)
Automobilistikë & Transport
7 Shtator, 2023 nga SPEED POSTA
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Graphic Designer
Lipjan
Kohë e plotë (Full Time)
Kreativitet & Dizajn
25 Gusht, 2023 nga PUBLICO
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Mirëmbajtëse
Lipjan
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
23 Gusht, 2023 nga PARADISO
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Picamen
Lipjan
Kohë e plotë (Full Time)
Konkurse Kompanitë