Zero Pozitive

Prishtina

Rreth Zero Pozitive

Zero Pozitive është agjencia e parë e marketingut dhe reklamave në mbarë botën me shërbim të plotë e themeluar në Kosovë. Sot Zero Pozitive është kompania e komunikimit të marketingut me rritjen më të shpejtë në rajon.

Zero Pozitive besojmë se mund të arrihet e pabesueshme. Logjika jonë krijuese qëndron në realizmin, duke na lejuar të kryejmë veprime ngjitëse të gjata. Ne i kushtojmë vëmendje të plotë asaj që thotë publiku. Krijimet tona kanë firmën e njerëzve!

Biznesi krijues i kompanisë sonë
drejtohet nga ekipi krijues i profilit të lartë. Shërbimet përfshijnë të gjitha aspektet e dizajnit dhe prodhimit të videos, nga planifikimi fillestar i identitetit vizual deri te arkitektura krijuese me shumë shtresa.
Ofertat tona të shërbimit
variojnë nga promovimi i produktit dhe markës deri te komunikimi institucional dhe korporativ, plus komunikimi në krizë dhe menaxhimi i çështjeve.

Ne ofrojmë shërbime të specializuara konsulence në ndërtimin dhe strategjinë e markës përmes analitikës së avancuar, inovacionit bashkëpunues dhe kreativitetit, ne ndezim strategjitë e rritjes dhe ndihmojmë klientët të krijojnë përvoja imagjinative që kënaqin klientët.

Kompleksiteti absolut i ndërtimit të markës nëpër media të ndryshme dhe i komunikimit efektiv të mesazheve të marketingut kërkon aftësi, metoda dhe qasje që thjesht nuk mund të arrihen pa metodat e integruara të komunikimit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Zero Pozitive

Event Manager
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
20 Shkurt, 2023
Industria
Reklamim & Marketing
Telefoni
+383 48 155 777 +383 48 155**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina