Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 18 Punë

Asistente Administrative
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
26 Tetor, 2023 nga Raci Travel
I vlefshëm deri më: 8 December, 2023
IT Instalues
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Merchandiser/e
Gjithë Kosovën
Kohë e plotë (Full Time)
Punë të përgjithshme
5 Tetor, 2023 nga LIRIDONI DISTRIBUTION
I vlefshëm deri më: 31 December, 2023
Financial Reporting Accountant
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
600-700€
Kamarier
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Agjent/e i/e Shitjes
Obiliq
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
20 Qershor, 2023 nga Ciao Berto
Vende të lira pune
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Banakier/e
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
15 Mars, 2023 nga 4 STINËT COFFEE SHOP AND MORE
I vlefshëm deri më: 30 March, 2024
Event Manager
Prishtinë
Kohë e plotë (Full Time)
Konkurse Kompanitë