Kërkoni punë
20 Qershor, 2023

Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitën e hapur të punës Agjent/e i/e shitjes.

Nëse jeni kandidat i interesuar për aftësim në karrier dhe për punë në ambient dinamik të punës, ju ftojmë të aplikoni.

Lokacioni: Vushtrri, Prishtinë
Paga: E pa përcaktuar
Data e fundit: 05.07.2023
Pozita: Agjent/e i/e shitjes
Tipi i kontrates: Kontratë e rregullt pune

Aplikimi: Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellëse në: hr@ciao-berto.com

Përgjegjësitë dhe Detyrat

  • Kujdeset për mikëpritjen e klientëve
  • Prezanton produktet dhe kryen shërbimet sipas rregullave të kompanisë
  • Identifikon nevojat dhe kërkesat e klientëve
  • Kontrrollon porositë/ofertat e dërguara tek klienti deri në shitje
  • Mirëmbanë komunikim të mirë me klientët dhe stafin

Kualifikimet

  • Diploma universitare krijon përparësi
  • Përvojë pune në shitje
  • Preferohet njohja e gjuhës angleze
  • Shkathësi komunkimi dhe prezentimi

Aplikimi: Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellëse në: hr@ciao-berto.com

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Ciao Berto inkurajon të gjithë kandidatët të aplikojnë dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cilëve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
1994
Telefoni
045 196 196 045 196**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina