Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 5 Punë

Menaxher/e Marketingu
Obiliq
Kohë e plotë (Full Time)
Reklamim & Marketing
28 Gusht, 2023 nga Ciao Berto
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Rojtar
Obiliq
Kohë e plotë (Full Time)
Sigurimi & Menaxhimi i Riskut
28 Gusht, 2023 nga Ciao Berto
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Mirëmbajtëse
Obiliq
Kohë e plotë (Full Time)
Mirëmbajtje
28 Gusht, 2023 nga Ciao Berto
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Agjent/e i/e Shitjes
Obiliq
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
20 Qershor, 2023 nga Ciao Berto
Kuzhinier/e
Obiliq
Kohë e plotë (Full Time)
Konkurse Kompanitë