Kërkoni punë
5 Janar, 2024

Përshkrimi i pozitës së punës:

 • Ø  Zbaton udhëzimet e mbikqyrësit të drejtpërdrejtë

 • Ø  Zbaton në përpikmëri rregulloret e brendshme të punëdhënësit

  Ø  Pranon pagesa dhe kthen ndryshimin në menyrë të duhur

  Ø  Realizimi i pagesave

  Ø  Porosia e mallit

  Ø  Pranimi i mallit

  Ø  Mbushjen e marketit me mall

  Ø  Mirembajtjen e pastertisë në vendin e punës

  Ø  Të jetë fleksibile në orare

  Ø  Detyra tjera të cilat mund të paraqiten nga koha në kohë e që i caktohen Punëmarrësit nga Punëdhënësi

Niveli i punës
Asnjë Përvojë (No Experience)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
Valoni Petrol
Shikoni profilin
Industria
Blerje & Shitje
Telefoni
044 575 884 044 575**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina