Kërkoni punë

Specialist për Gjenerim të Klientëve të Rinj dhe Shitje (m/f)

Pozicioni: Specialist për Gjenerim të Klientëve të Rinj dhe Shitje (m/f)

 

Detyrat Kryesore:

 

– Gjetja e klientëve të rinj potencialë 

– Gjenerimi i klientëve potencialë 

– Caktimi i takimeve 

– Identifikimi i vendimmarrësve kryesorë 

– Këshillim përmes videos 

– Nënkontraktim i aktiviteteve të shitjes 

 

Kërkesat:

 

– Eksperiencë në shitje dhe shërbim ndaj klientit

– Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe negociuese

– Njohuri të mira të gjuhës gjermane

– Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip

– Njohuri bazë të Microsoft Office

 

Ofrojmë:

 

– Punë të qëndrueshme në një kompani të suksesshme

– Mundësi për të punuar nga shtëpia

– Trajnime të vazhdueshme dhe zhvillim profesional

– Pagë konkurruese dhe përfitime shtesë

 

Nëse jeni të interesuar, dërgoni CV-në tuaj dhe letër motivimi  në as@profisol-bayern.de dhe +49 170 5887980.

Niveli i punës
Niveli i lartë (Senior-Level)
Lloji i Punësimit
Remote