Kërkoni punë

Radio Taxi GETI shpall konkurs për:

VOZITËS (10 Vende)

Përgjegjësitë

  • Vozitja e pasaxherëve sipas rregullave të brendshme të kompanisë
  • Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës
  • Mirëmbajtja e veturës
  • Respektimi i rregullores së brendshme të kompanisë

Aftësitë e kërkuara

  • Të ketë patent shofer të kategorisë B (Minimum 3 vite)
  • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues
  • Mosha e preferuar është nga 20-55 vite
  • Te ketë njohuri për qytetin e Prishtinës

Benefitet e punemarresit:

  • Kontratë pune afatgjate
  • Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: +383 49 512 585 deri në ora 18:00.

Apo mund te dergoni CV-në email: radiotaxigeti@gmail.com

Përvoja
Min 3 vite
Niveli i punës
Niveli fillestar (Entry-Level), Niveli i mesëm (Mid-Level)
Lloji i Punësimit
Kohë e plotë (Full Time)
RADIO TAXI GETI
Shikoni profilin
Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
044 111 777 044 111**** Shfaq
Vendndodhja
Obiliq