FAQ

Keni pyetje? Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të filloni me produktin tonë.

FAQs për kompanitë

Si mund të krijoj një profil kompanie në hellopuna?

 • Për të krijuar një profil kompanie në hellopuna, thjesht klikoni në butonin “Regjistrohu” në faqen kryesore dhe zgjidhni “Unë jam Punëdhënës” si lloj llogarie. Plotësoni formularin e regjistrimit dhe krijoni profilin e kompanisë tuaj.

Si mund të postoj një punë në hellopuna?

 • Pasi të keni krijuar një profil të kompanisë, mund të postoni një punë duke klikuar në butonin “Postoni një punë” në panelin tuaj. Plotësoni formularin e listës së punës me informacionin e nevojshëm dhe klikoni “Dërgo” për të postuar vendin e punës.

Si të kërkoj kandidatë në hellopuna?

 • Ju mund të kërkoni për kandidatët sipas fjalës kyçe, vendndodhjes dhe industrisë duke përdorur shiritin e kërkimit në krye të faqes sonë kryesore. Ju gjithashtu mund të shfletoni CV-të sipas kategorisë ose vendndodhjes duke përdorur filtrat në shiritin anësor të majtë.

Si t’i menaxhoj listat e mia të punës?

 • Ju mund të menaxhoni listat tuaja të punës duke u identifikuar në llogarinë tuaj dhe duke shkuar te faqja “Menaxho punët“. Këtu mund të shikoni dhe modifikoni listat tuaja aktuale të punës, si dhe të shihni numrin e aplikantëve për secilën punë.

Si mund të blej një paketë postimi pune?

 • Ju mund të blini një paketë postimi pune duke u identifikuar në llogarinë tuaj dhe duke shkuar te faqja “Paketat“. Këtu mund të zgjidhni paketën që i përshtatet më mirë nevojave tuaja dhe të vazhdoni me arkë.

Si mund të kontaktoj mbështetjen e klientit?

 • Mund të kontaktoni mbështetjen e klientit duke klikuar në butonin “Ndihmë” në këndin e sipërm djathtas të faqes së internetit dhe të plotësoni formularin e kontaktit ose duke na dërguar email në support@hellopuna.com.

FAQs për kandidatët

Si mund të krijoj një profil kandidati në hellopuna?

 • Për të krijuar një profil kandidati në hellopuna, thjesht klikoni në butonin “Regjistrohu” në faqen kryesore dhe zgjidhni “Kandidat” si lloj llogarie. Plotësoni formularin e regjistrimit dhe krijoni profilin tuaj.

Si të kërkoj punë në hellopuna?

 • Ju mund të kërkoni punë sipas fjalës kyçe, vendndodhjes dhe industrisë duke përdorur shiritin e kërkimit në krye të faqes sonë kryesore. Ju gjithashtu mund të shfletoni listat e punëve sipas kategorisë ose vendndodhjes duke përdorur filtrat në shiritin anësor të majtë.

Si mund të aplikoj për një punë?

 • Për të aplikuar për një vend pune, thjesht klikoni në butonin “Aplikoni tani” në listën e vendeve të punës. Do t’ju kërkohet të ngarkoni CV-në tuaj dhe të plotësoni çdo material shtesë aplikimi të kërkuar nga punëdhënësi.

Si ta përditësoj CV-në time?

 • Ju mund të përditësoni CV-në tuaj në çdo kohë duke u identifikuar në llogarinë tuaj dhe duke ngarkuar një version të ri në cilësimet e profilit tuaj

Si mund ta di nëse një punëdhënës e ka parë profilin tim?

 • Do të merrni një njoftim me email kur një punëdhënës të shikojë profilin tuaj.

A mund ta tërheq aplikimin tim pasi të kem aplikuar për një punë?

 • Po, ju mund ta tërhiqni aplikacionin tuaj duke u identifikuar në llogarinë tuaj dhe duke shkuar në faqen tuaj “Aplikimet e mia“. Këtu, ju do të mund të tërhiqni aplikimin tuaj për çdo punë për të cilën keni aplikuar.

Si mund të kontaktoj mbështetjen e klientit?

 • Mund të kontaktoni mbështetjen e klientit duke klikuar në butonin “Ndihmë” në këndin e sipërm djathtas të faqes së internetit dhe të plotësoni formularin e kontaktit ose duke na dërguar email në support@hellopuna.com.

FAQs të përgjithshme

Si funksionon hellopuna?

 • hellopuna connects job seekers with employers through a user-friendly platform. Job seekers can create a profile, upload their resume, and search for jobs. Employers can post job listings, search for candidates, and contact potential hires.

A ka një tarifë për të përdorur hellopuna?

 • Nuk ka asnjë tarifë për punëkërkuesit për të përdorur hellopuna. Punëdhënësve mund t’u kërkohet të blejnë një paketë postimi pune ose abonim për të postuar listat e vendeve të punës dhe për të hyrë në disa veçori.

Sa shpesh shtohen listat e reja të punës në hellopuna?

 • New job listings are added to hellopuna regularly by employers. Job seekers can sign up for job alerts to be notified of new job listings that match their preferences.

Si mund të marr ndihmë nëse kam një pyetje ose problem?

 • Mund të kontaktoni mbështetjen e klientit duke klikuar në butonin “Ndihmë” në këndin e sipërm djathtas të faqes së internetit dhe të plotësoni formularin e kontaktit ose duke na dërguar email në support@hellopuna.com.

A janë të sigurta të dhënat e mia personale në hellopuna?

 • Ne e marrim shumë seriozisht sigurinë e informacionit personal të përdoruesve tanë. Ne përdorim protokolle sigurie dhe masa standarde të industrisë për të mbrojtur informacionin tuaj.

A mund ta përdor hellopuna në pajisjen celulare?

 • Po, hellopuna është plotësisht reaguese dhe mund të aksesohet nga çdo pajisje, duke përfshirë celularin, tabletin, laptopin dhe desktopin.

Si mund të çabonohem nga emailet dhe njoftimet tuaja?

 • Ju mund të çregjistroheni nga emailet dhe njoftimet tona duke u identifikuar në llogarinë tuaj, duke shkuar te faqja “Cilësimet” dhe duke çaktivizuar njoftimet me email.

Keni ende nevojë për ndihmë? Jemi këtu!