BO BOWLING

Prishtina

Rreth BO BOWLING

Restaurant, Bar, 12 Bowling lanes, 2 Karaoke Boxes, Billiard tables and Darts.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga BO BOWLING

Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Restorant & Kafiteri
16 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbimi dhe Mbështetja e Klientit
3 Mars, 2023
I vlefshëm deri më: 31 March, 2023
Industria
Argëtim
Telefoni
049 241 251 049 241**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina