Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 14 Punë

Llogaritare dhe Administratore
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
620€
Administratë
19 Shtator, 2023 nga DVV INTERNATIONAL
I vlefshëm deri më: 29 September, 2023
Administratë
18 Shtator, 2023 nga Vamed Services Kosovo
I vlefshëm deri më: 18 October, 2023
Procurement Specialist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
18 Shtator, 2023 nga itbm Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Administratore
Prizren
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
11 Shtator, 2023 nga Extra Fruit Fillings
I vlefshëm deri më: 2 October, 2023
Administrator/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
11 Shtator, 2023 nga Finnex Group
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Administratore
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
4 Shtator, 2023 nga Babija Commerce
I vlefshëm deri më: 3 October, 2023
Asistente Administrative
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
4 Shtator, 2023 nga NT Charlie
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Procurement Specialist
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
31 Gusht, 2023 nga itbm Group
Junior CRM Administrator
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
28 Gusht, 2023 nga GDS DATA LLC
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Asistente Administrative
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
25 Gusht, 2023 nga InfoSoft Office
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Administratë
24 Gusht, 2023 nga Flex Business Solutions
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Help Desk
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
24 Gusht, 2023 nga COIN LLC
I vlefshëm deri më: 22 September, 2023
Administratore
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
24 Gusht, 2023 nga Solid Group Shpk
I vlefshëm deri më: 23 September, 2023
Vende të lira pune
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Konkurse Kompanitë