Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 9 Punë

Arkitekt/e
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
20 Shtator, 2023 nga Solid Group Shpk
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Arkitekturë & Inxhinieri
19 Shtator, 2023 nga HIDRO-ING
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Inxhinier të Makinerisë
Prishtina
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
19 Shtator, 2023 nga HIDRO-ING
I vlefshëm deri më: 10 October, 2023
Arkitekt
Fushë Kosovë
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
11 Shtator, 2023 nga Mobileria DONI-SH
I vlefshëm deri më: 8 October, 2023
Arkitekturë & Inxhinieri
11 Shtator, 2023 nga Royal R Prishtinë
I vlefshëm deri më: 11 October, 2023
Arkitekt/e
Gjakovë
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
7 Shtator, 2023 nga Fshati Gjelbër
I vlefshëm deri më: 7 October, 2023
Arkitekturë & Inxhinieri
6 Shtator, 2023 nga M-Technologie
I vlefshëm deri më: 27 September, 2023
Arkitekt/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Arkitekturë & Inxhinieri
25 Gusht, 2023 nga elnor furniture
I vlefshëm deri më: 24 September, 2023
Konkurse Kompanitë