Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 2 Punë

Praktikant/e
Drenas
Praktikë (Internship)
Shërbime Bankare dhe Financiare
26 Shtator, 2023 nga BKT - Banka Kombëtare Tregtare Kosovë Sh.A
I vlefshëm deri më: 2 October, 2023
Konkurse Kompanitë