Gjeni punën më të mirë që ju bën të lumtur dhe të buzëqeshur.

Duke treguar 4 Punë

Teller/Ekipi i Zëvendësimit
Viti
Kohë e plotë (Full Time)
Shërbime Bankare dhe Financiare
29 Shtator, 2023 nga BKT - Banka Kombëtare Tregtare Kosovë Sh.A
I vlefshëm deri më: 8 October, 2023
Shërbime Bankare dhe Financiare
27 Shtator, 2023 nga TEB
I vlefshëm deri më: 4 October, 2023
Praktikant/e
Drenas
Praktikë (Internship)
Shërbime Bankare dhe Financiare
26 Shtator, 2023 nga BKT - Banka Kombëtare Tregtare Kosovë Sh.A
I vlefshëm deri më: 2 October, 2023
Konkurse Kompanitë